Accesorii rever

ADUCE ELEGANȚĂ ȚINUTEI TALE

O poveste foarte populară, care stă la baza apariției acestui detaliu, este cea a prințului Albert, care în ziua nunții sale cu regina Victoria, și-a tăiat o bucată din reverul sacoului și a pus o floare pe acesta. Și-a pus croitorul să-i facă o butonieră pe reverul fiecărui sacou și se spune că de atunci, societatea l-a urmat.

Descopera accesoriile rever

Papioane

REALIZATE CU STIL

Piesa de rezistență a ținutelor de seară pentru domni este, fără îndoială, papionul clasic. Este primul detaliu care iese în evidență din întregul ansamblu și cel care face diferența dintre un smoching elegant și un simplu costum negru.

Descoperă papioanele simpleDescoperă papioanele set

Curele

PENTRU CA ELEGANTA E UN STIL DE VIATA

Cureaua reprezintă, astăzi, o parte indispensabilă a oricărei ținute indiferent de sezon, fiind totodată și un accesoriu la modă. Deși aparent banală, cureaua masculină reprezintă pentru stilul vestimentar un plus pentru orice ținută. Îți pune în evidență stilul, eleganța și personalitatea.

Descoperă cureaua potrivită

Cravate

PENTRU O ȚINUTĂ COMPLETĂ

Originea cravatei datează încă din secolul al XVII-lea, când regele Louis al XIII-lea al Franței a angajat mercenari croați care purtau în jurul gatului o bucată de material, ca parte a uniformei lor. Pe lângă rolul funcțional, de a ține împreună gulerele jachetei, Regele Louis al XIII-lea le-a atribuit și un rol estetic, transformându-le în element obligatoriu al ținutei regale.

Descoperă cravatele casual Descoperă cravatele elegante

Batiste

ELEGANȚĂ. STIL. BUN GUST

Din anii 1400, batista a început să devină populară în întreaga Europă, în rândul claselor superioare; buzunarele sau batistele din buzunar au fost făcute din materiale mai exotice, inclusiv de mătase și au fost brodate pentru a crea modele frumoase, ca o altă demonstrație a bogăției și statutului.

Descoperă batistele casual Descoperă batistele elegante

Butoni

UN PLUS DE RAFINAMENT

Practic bărbații, la prima vedere, se îmbracă la indigo când vine vorba de evenimente mai speciale. În acest caz, un bărbat care dorește sa iasă în evidență ar trebui să pună accent pe accesorii, care dacă sunt alese cu știință pot deveni elemente unice, distinctive.
Butonii diferențiază o ținută.

Descoperă butonii casualDescoperă butonii eleganți

Set curea-pantofi

ASORTEAZĂ-ȚI ACCESORIILE

Originalitatea stă în alegerile pe care le faci. Setul de curea – pantofi vă scoate în evidență personalitatea ta puternică și hotărâtă, prin care îți definești un stil unic.

Descoperă seturile curea – pantofi

Pantofi

ÎȚI DEFINESC STILUL

Pantofii Bespoke reprezintă  încălțămintea făcută special pentru un anumit client. Sunt luate dimensiunile necesare și se confecționează câte un model pentru fiecare picior în parte.

Descoperă pantofii casualDescoperă pantofii eleganți

Șosete

DETALIILE CE CONTEAZĂ!

Șosetele reprezintă un detaliu foarte important care nu trebuie neglijat în alcătuirea unei ținute. Acest accesoriu te poate scoate în evidență într-un mod pozitiv, sau din contră, într-unul negativ, în funcție de iscusința cu care le-ai angrenat în ansamblul vestimentar.

Descoperă șosetele potrivite