Atelierul de creație „Claudiu Ungureanu” reușește să aducă în prim-plan, an de an, acele amănunte pe care toți le cautăm într-un costum la comandă, și anume noblețea și eleganța – fără a ieși din tiparele marelor case de modă din Paris, New York sau Milano, care stabilesc cromaticile și țesăturile care se vor purta în sezonul următor. Costumele slim fit marca, Claudiu Ungureanu urmăresc liniile moderne și țin cont de anatomia corpului, denotând o eleganță fină, măreție și o potrivire perfectă.

Nu ar trebui scăpate din vedere nici țesăturile nobile folosite la crearea articolelor vestimentare, atent selecționate și care desăvârșesc creațiile marca, Claudiu Ungureanu. Amintim aici și de accesoriile hight-quality create pentru a întregi costumația perfectă pentru orice eveniment.

Motto-ul și fashion concept-ul Atelierului de creație „Claudiu Ungureanu” este că luxul stă ascuns în detalii. Astfel, reușim prin creațiile noastre la comandă sa ducem standardele vestimentare dincolo de limite. Relaxați-vă cu acest brand și veți fi în deplină siguranță. Pentru ca totul sa fie mai ușor atât, pentru echipa noastră, cât și pentru dumneavoastră, fie ca doriți să achiziționați un costum sau o rochie, sfatul nostru este să ne călcați pragul mult mai din timp. Este foarte important !

Realizarea unui costum la comandă necesită timp, o ținută impecabilă creată exact după morfologia corpului și, în funcție de conformația sa, are nevoie de trei probe sau minimum două. Recomandat: obțineți o programare cu două sau chiar trei luni înainte de eveniment!

Servicii de Calitate

Doar Pentru Persoane Unice

NU EZITA SA NE CONTACTEZI!