Business

COSTUMUL PERFECT PENTRU TINE

Stilul business presupune un singur lucru pentru bărbați: costumul. În afaceri, articolele pe care alegeți să le purtați pot deveni cartea dumneavoastră de vizită. Atelierul nostru vă poate ajuta să aveți întotdeauna o ținută impecabilă, punându-vă la dispoziție o colecție de costume din materiale de cea mai înaltă calitate cu pattern-uri și culori diferite.

Descoperă costumele business

Ceremony

ELEGANȚA CARE TE DEFINEȘTE

Colecția de costume de ceremonie reprezintă o ramură importantă a croitoriei de lux, iar alegerea costumului potrivit pentru dumneavoastră la evenimente formale sau nuntă denotă esența frumuseții în micile detalii. Mai multe detalii pe https://www.byclaudiungureanu.ro/ghidul-unui-gentleman/ready-wear-made-measure-si-bespoke-terminologie-pe-intelesul-tuturor/

Descoperă costumele ceremony

Casual

ELEGANȚĂ ȘI LEJERITATE

Ținutele casual-elegante vă pot permite să vă jucați cu nuanțele care vă plac, să abordați printuri inedite care să vă evidențieze silueta. Dress code-ul casual subliniază confortul și stilul personal, iar în regimul nostru Bespoke, vă puteți creea costumul dorit, consilierii atelierului fiind la dispoziția dumneavoastră în orice moment.

Descoperă costumele casual